Ha a kis csivavám egy kicsit megfázott a hidegben hogy tudom itthon kezelni?
Figyelt kérdés
egy kicsit szörcsög amikor veszi a levegőt.de állatorvoshoz meg csak jövő héten tudom elvinni2014. jan. 31. 19:28
2/9 A kérdező kommentje:
de ilyen langyossal, nem?
2014. jan. 31. 19:35
3/9 anonim válasza:
Otthon az állatorvos által adott gyógyszerekkel tudod kezelni. A jövő hétig vagy jobban lesz vagy rosszabbul. Majd kiderül.
4/9 anonim válasza:
állatorvoshoz nem tud menni...langyos-meleggel, ami a teát illeti, cukor nélkül persze!
5/9 A kérdező kommentje:
mivel csütörtökön rendel az állatorvos és ha addig sem lesz jobban megpróbálnám valahogy jobbá tenni a közérzetét...
2014. jan. 31. 19:44
6/9 anonim válasza:
Én tuti elvinném egy olyan állatorvoshoz, aki szombat délelőtt is rendel. Még csak ügyeletre se kell vinni, sok helyen van normál rendelés szombaton is.
7/9 Akiteki válasza:
A másik állatorvos meg szombaton is rendel.
8/9 anonim válasza:
Mindenképpen vidd el olyan állatorvoshoz is, aki a hét minden napján ha kell, sos-ben elérhető.
Nem érdemes otthon elkezdeni kikezelgetni.
Ahogy feljebb írták, csak állatorvos által felírt gyógyszerekkel illetve kiegészítőkkel.
9/9 predators máté válasza:
Adjál neki kamilla teát és egy fekvőhelyet is a radiátor alá hogy ne fázzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!