Hogy beszéljem rá a szüleimet hogy legyen kutyám?
Egyelőre nem szeretnék állatot a házban: "Rendben, én tudok várni, addig olvasok a kutyanevelésről, beszélgetek más kutyásokkal hogy mivel jár a saját kutya, hogy fel tudjak készülni rá, akár menhelyre is elmegyek kutyát sétáltatni és segíteni. Ha úgy érzitek hogy készen álltok egy új családtagra, el tudtatok lélekben búcsúzni a cicától, kérlek szóljatok."
Nincs rá keret: "Lemondok a zsebpénzemről, elmegyek diákmunkára és félreteszem a pénzem a leendő kutyára."
Nem foglalkozok vele: amit a 4. is mondott, tehát "Már bizonyítottam, hogy foglalkozom is a háziállatainkkal, ez nem kifogás, apu/anyu"
De ezeket ne csak mond, hanem tartsd is be.
Szóval megengedik csak most nem,de mondjuk nyáron már lehet.Akkor meg várj nyárig.Olvass rengeteget,mert egy kutya 10-15 évig él.
Te mit tudnál biztosítani a kutyának?
Van elképzelésed milyen fajtát szeretnél?
Utána kell olvasni mindennek,nevelésnek,tartásnak és a fajta leírásnak.
Legyél felkészült,egy kutya és egy macska közt ég és föld a különbség.
Ha kertben is van a kutya napi 1x 1,5-2 órára el kell vinni mindennap sétálni.
Játszani kell vele, szellemileg lefárasztani.
Sokkal nagyobb felelősség egy kutya mint egy macska.
Nincs keret,hát azt megértem egy kutya tenyésztőtől 70-100 ft körül mozog plussz oltások,kaja,felszerelés, ha meg betegszik,nem olcsó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!