Most született kiskutyám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
most ellett le a szukám,amstaff.Elvettem töle mert a szájába vette és ugy hurcolta és féltem hogy megöli.A köldök zsinor még rajta van,azt le kell szedni ?hogyan?nem akarja szoptatni a szuka,nem merem oda adni neki.kibirja pár orát anyatej nélkül?mert 8tol van állatorvos.2014. jan. 29. 01:33
1/29 anonim válasza:
Egy újabb felelősségteljes gazdi...
2/29 A kérdező kommentje:
na most nem erre van szükségem bocsi.
2014. jan. 29. 01:42
3/29 anonim válasza:
Legyen az anyának egy vacka,azért cipelgeti,mert nem érzi biztonságba.Ha most van egy néhãny óra alatt lesz több is.Add vissza neki,ne zavard meg,majd elintézi a picit,elrágja a köldökzsinórt illetve leszárad.Kicsit szeparáld el a helyét,hogy nyugiban legyen.
4/29 anonim válasza:
Az,hogy elveszed,csak bezavarja az anyát és többet árt,mint amit jószándékból teszel.
5/29 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem!
6/29 anonim válasza:
Nekünk is csak hordozgatta mikor leellett. Nyugi add vissza neki , de igyázz mert ilyenkor védeni akarja majd, aszt hiheti hogy bántani akarod a kicsit és neked is ugorhat. Nekünk az első 2 napban csak messziről lehetett nézni mert morgott ránk. Utána már engem meg anyát odaengedett meg is foghattuk a kicsiket.
7/29 anonim válasza:
ha 5-10 cm-es a köldökzsinór, ahhoz nem szabad nyulni. Tegyétek biztonságos helyre az anyát, és adjátok neki vissza a kölykét. És kéne föléjük egy infra is.
8/29 anonim válasza:
Tudod 6-os, akinek a kutyája megbízik a gazdában, annak "nem ugrik neki", és eszében sincs "megmorogni". Hogy te balf***sz vagy és a kutyád nem bízik benned, nem jelenti hogy más is az.
Kérdező, a köldökzsinórt ilyen esetben NEKED kell elvágni, legalább egy youtube tutorialt nézhettél volna mielőtt nekiállsz szaporítgatni... És nem ártana orvoshoz vinni AZONNAL, várható ellés előtt amúgy is 0-24 készenlétben kellene lennie az orvosnak!!!
9/29 anonim válasza:
Hány kutyus lett? minden rendben velük?
Ha nagyobbak lesznek, mindenképpen javaslom az anya ivartalanítását, szoktak akciók is lenni!!! Nem kell a felesleges szaporulat, amstaffokkal (keverékekkel) így is tele vannak a gyepik, menhelyek, egyesületek.....
10/29 A kérdező kommentje:
vissza adtam neki a kutyát de az elsö sajna meghalt,még 10et le elett utánna és azok jól vannak.Most jön mjad ki az állatorvos megnézni.Törzskönyves fajtatiszta kutyákból lettek a kicsik,és külön voltak tüzelés alatt csak 1x kiszökött a kan és nem voltunk biztosak benne hogy befedezte ,az állatorvos is azt hitte hogy állvemhes.
2014. jan. 29. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!