Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért drágább a lány kutya,...

Miért drágább a lány kutya, mint a fiú?

Figyelt kérdés
Régen tudtam, de azóta annyira nem foglalkoztam vele és elfelejtettem. Anyu is tenyésztett pincsiket, megkérdezném tőle, ha nem aludna. Többnyire mindig a lány kutya tenyésztőknél egy ötössel több, menhelyen, meg "adományként fizess az ingyen kutyáért" lányért 5ezer, fiú 3ezer. Nekem úgy dereng hogy az ivartalanításuk miatt vagy valami hasonló... Cáfoljatok meg ha tévedek :)) Köszi :)
2014. jan. 27. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
az emberek közt is a nők kerülnek többe...
2014. jan. 27. 21:34
 2/9 A kérdező kommentje:
háhá :D ez igaz :D
2014. jan. 27. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A szuka kutyát lehet tovább tenyészteni,így a sok semmitse tudó szaporító eladhatja a kölykeit kilóra.Sokan csak a hasznot lárják szerencsétlen kutyusokban.
2014. jan. 27. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szaporítónál azért, mert szaporytani szokták vinni a kutyákat, és nyilván egy szuka "jobb befektetés", mint egy kan. Tenyésztőnél szerintem nincs ilyen összefüggés, inkább azon múlhat ár különbség, hogy mennyire "várományos".

Menhelyen pedig azért, mert drágább az ivartalanításu.

2014. jan. 27. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Tehát most ne úgy vedd hogy anyukád gazember,hanem az aki csak szaporítgatja,már hogy tiszta legyen:DD
2014. jan. 27. 21:46
 6/9 sippara ***** válasza:
90%

"Többnyire mindig a lány kutya tenyésztőknél egy ötössel több"

Nem. Ahol a "lány" egy ötössel több, azt úgy hívják, hogy szaporító.

2014. jan. 27. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tenyésztőnél sem szín, sem nem alapján nem árazzák eltérően a kutyákat, maximum kiállítási/hobby kategória között szokott eltérés lenni. De az sem mindenhol. A szukák ivartalanítása lényegesen többe kerül, ezért menhelyen valóban lehet eltérés. A többi variációt nem véleményezem, már leírták.
2014. jan. 28. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. A tenyésztőnél, ahol 100 ezer a kutya, nem igazán számít egy ötössel több, vagy kevesebb. A szaporítónál, ahol 25, ott már számít.
2014. jan. 28. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak szaporítónál kerül többe a szuka,vagy a kan. Attól függően,hogy az előző alomból melyiket vitték jobban.

TENYÉSZTŐNÉL NINCS ILYEN!!!!!!!!!

2014. jan. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!