A kutyamnak lehet valami baja ha 12oraig nem viszem ki? ( pisilni, kakilni)
Egy eves a kutyusom ,eddig mindig reggel 8kor ,11kor ,14kor,18kor,20kor es 22 orakor lett kiveve.De ma nem tudtam mert dolgozni mentem es a parom is.Eddig en voltam mindig otthon vele de hogy most dologozom en is reggel 3:30kor volt kint es 15:30ra erek haza.
Lehet valami baja?
Az egyedülléthez való szoktatást tulajdonképpen hamarabb is elkezdhettétek volna. Amint elkezdtél munkát keresni, benne volt a pakliban hogy rögtön kapsz munkát, de az is hogy csak fél év múlva.
A kutya hozzá volt szokva a napi több sétához, és huzamosabb ideig ezek szerint nem sűrűn volt egyedül. A pisi/kaki lesz a legkevesebb.
Az hogy szétszedte a lakást, pedig azért van mert unatkozik.
Minden egyes nap ennyit van egyedül?
Nem tudjátok megoldani hogy ilyenkor valaki átugorjon hozzá 1-2 sétára? nyilván egy idő után hozzá szokik hogy egyedül van és lehet hogy nem is rombol, de az is lehet hogy nem. Valahogy rá kell szoktatni az egyedül létre. Gondolom az sem megoldható hogy napközben haza ugrotok hozzá (van akinél ez megoldható).
Keressetek valaki rokont, vagy aki át tud menni, valamelyik szomszéd.
Vagy szoba kennel. De ahhoz is szoktatni kell, és 12 órát nem biztos hogy kibír benne nap mint nap.
Akkor viszont amíg egyedül van, rombolni fog, viszont amikor otthon vagytok vele, minden nap mehet a kőkemény hozzá szoktatás.
Plusz a séták csökkentése esetleg. Nem nap napi 4-5-6x, hanem a napi 3ra. (ergó hogy mikor mentek dolgozni is, leviszitek hajnalban, majd mikor haza értek, plusz este is).
Idővel meg fogja tanulni hogy ne szedjen szét semmit, de ez így hosszabb ideig fog tartani. Addig meg amit szét tud szedni, azt pakoljátok el... mindent ami oylan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!