Most néztem meg kíváncsiságból a kutyám chipszámát és nincs regisztrálva. Mit csináljak?
Azt írja nem található a rendszerben...
Menjek el az orvoshoz és regisztráltassam?
Sokszor hallottam már hogy van chip a talált kutyákban, csak nincs regisztrálva... csodálkoztam is hogy hogyan lehetséges, de ezt nem gondoltam volna hogy az én kutyámé sincs regisztrálva... Még szerencse hogy nem tud kiszökni...
Ha elmegyek és regisztráltatom, akkor kérnek érte + pénzt, mi már egyszer kifizettük a chip árát (3500 Ft)
Javaslom mindenkinek, hogy nézzen utána a fenti weboldalon, hogy az övé regisztrálva van-e....
A felhívás kedves tőled, tényleg nézze meg mindenki!
Bármelyik állatorvoshoz bemész, ő fél perc alatt regisztrálja a kutyusod chipjét. Nekem díjmentesen regisztrálták, szintén utólag. Ettől függetlenül létezhet 1-1 olyan állatorvos azok közül, akik már a konzultációért is pénzt kérnek, hogy némi összegért cserébe csinálják ezt meg, bár nehéz elképzelnem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!