KAUKAZUSI JUHASZ nosteny mikor valik ivarerette? Mikor lehet megbakoztatni? Hany honaposan? Vagy evesen?
Ez hihetetlen!
Már csak abban reménykedem, hogy benézték és kan a kutya. Volt már ilyen. Hogy nem kau, az fix.
Itt senki nem tűzdelte tele hangulatjellel a hozzászólását. Ellenben veled. Gondolom, ha te 12 évesnek titulálsz minket akkor te kb 16 éves lehetsz. Viszonthallás.
Hé, kedves hozzászólok! Hányan vagytok itt 12 évesek?
Kérdező, az értelmi szinted egy nősténybolha értelmi szintjével közel megegyező.
"neked valami szellemi lemaradottsagaid"
Mi az a szellemi lemaradottság?
"mindenki nem olyan felkoros hogy agyon ussen a kolykoket."
"mindenki nem" MILYEN, ne haragudj? :D
...osztán...
ijen = iLYen
Bal**szoknak, (VESSZŐ) mint te
ijenek = iLYenek
Ez mi, (VESSZŐ) hogy menyhejen (=meNheLYen) igyen (=iNgyen) lehet kapni huly* vagy s nem erzed - mit nem érzünk?
Az a baj, hogy alig egy általánost, és maximum 75 körüli IQt nézek ki belőled a förtelmes nyelvgyalázásod, és a fogalmazási és értelmi képességeid egyértelmű teljes hiánya alapján, így úgy érzem, nem rendelkezem a megfelelő szókincskészlettel ahhoz, hogy akár csak számodra érthetően kommunikáljak - hála az égnek a kutyák többsége intelligensebb nálad, úgyhogy a gördülékeny ügyintézés elősegítésének érdekében arra kérnélek, ültesd a kutyádat a géphez, vele valószínűleg jobban szót értenénk.
Utolsó, lassan kétszer 12 leszek, de ekkora barmot még itt is ritkán látok :D
ééés a végére egy kép: [link]
Sippara :D Mindig imádom a hozzászólásaidat! Bár sokszor sajnállak, mert szerintem az esetek 90%-ban nem ér célt, csak mi a válaszolók értékeljük nagyon, te viszont rengeteget gépelsz. Imádom, amikor képes vagy sültbolond embereknek egy kis észt verni a fejébe. You are the best! :D
Egyébként mindig is azt hittem, hogy idősebb vagy. :D
Én ezt már nem bírom! :D "Azért gyűltünk ma itt össze, hogy búcsút mondjunk a magyar nyelvtannak".
Remélem más is ilyen jól szórakozik, mint én, mert én irgalmatlan mód nagyon szenzációsan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!