A kutyám reggel kétszer fehér habosat hányt, és volt egy kis hasmenése is. Láza nincs. Aggódjak?
Kedve milyen? Eszik iszik rendesen?
Ha minden rendben van akkor nincs ok az aggódalomra,kapjon csak rizst egy kis főtt husival pár napig.Ha nem javul vidd el dokihoz.
Valószínűleg egy kis gyomorrontás, vagy valamitől rossz lett az emésztése. Én akkor szoktam Bolust adni, hogyha 1-2 napja látom, hogy nem úgy eszik, ahogy kellene, illetve ha hallom, hogy mocorog a gyomra, vagy épp sokat pukizik. Olyankor diétára fogom vagy 2 napig (csirkemell, répa, rizs, meg egy kis fokhagyma), esti étkezésnél kap egy szem bolust, meg másnap is, és rendbe is jön.
A fáradtságtól nem kellene ilyen tüneteket produkálnia, úgyhogy én ezt kizárnám.
Egyelőre várj holnapig, mérd meg a lázát majd este (olyankor szoktak inkább belázasodni), aztán annak függvényében, hogy hogy van, vidd el az orvoshoz, ha szükséges. Bolust se adj neki inkább még.
6-os vagyok.
Amire egy beteg kutyánál oda kell figyelni, az az ivás. Ha nem is eszik, nem gáz, de inni igyon, erre figyelj oda! A hasmenés és a hányás is kiszáríthatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!