Kutyakiképzés mennyire jó bentlakásos iskolában?
Amstaff 2 éves lesz tavaly óta járunk suliba de semmit nem ér.Ott sem nagyon hajlandó megcsinálni amit mondanak.Csak a játék és a többi kutya érdekli.Ha sétálni megyünk elengedni már nem lehet nem jön vissza és rángat a séták közben.Azt mondták hiper aktiv és még ilyen nevelhetetlen kutyával ne találkoztak.
Ezt a videót láttam és gondoltam hátha jobban beválna
Ha az a cél, hogy a kutya tanuljon, arra kiváló. Ha az, hogy a gazdával is tudja produkálni, amit tud, akkor nem az igazi.
Váltsatok sulit, keressetek egy olyat, ahol tudják, hogy mire van szüksége a kutyának ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt legyen, mindjárt fogtok tudni vele mit kezdeni tanulás terén is.
Mi kiskoromban, mikor tudatlanok voltunk, beadtuk a kutyánkat egy ilyen kiképzőhöz, nála volt két hétig, aztán egy ideig heti kétszer jött érte, aztán heti egyszer. Az volt az eredmény, hogy annyira összetörték a kutyát, hogy valóban semmit nem mert csinálni már, csak azt, amit mondtunk neki. Teljesen passzív lett, kiégett a tűz a szeméből. Utána hónapokig próbáltam játékra bírni, oldani, futkározni vele, mert szörnyű volt, hogy minden sétánk olyan volt, hogy droid módjára tartotta az én tempóm.
A B-verzió meg tényleg az, hogy az oktatóval ügyesen fog együtt dolgozni, de veletek nem.
Keressetek egy jobb kutyasulit, és tanuljátok meg kezelni a kutyátokat inkább, többet értek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!