Vizslának ruhát?
2014. jan. 24. 22:33
1/9 anonim 

válasza:

jézusom...vizslának? pláne drótszőrűnek? ne vicceljünk már...olyan ízléstelen, a kutyának meg nincs rá szüksége.
2/9 anonim 

válasza:

Az enyémnek van ruhája, de csak akkor adom rá, ha nagyon hideg van. Idén még nem volt rajta, mert nem voltak hidegek. Nekünk egyébként egyszerű ruháink vannak, nem szeretem az olyan bohókásakat, mint amilyeneket linkeltél.
3/9 anonim 

válasza:

az más, ha egy rövidszőrű kutyára a hidegben/esőben ráadnak valami sima kabátszerűséget, bár szerintem felesleges, de ok...de hogy ilyen ízléstelen dolgokat egy drótszőrűre, akinek tökre nem kell semmilyen ruha...
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem felesleges, ha benti kutya, akkor sétánál mozog eleget ahhoz, hogy ne fázzon és ne kelljen ráadni kabátot. Ha viszont kinti kutya, akkor meg a ruha esős, havas időben gyorsan átázik és attól csak még jobban fog fázni a kutya. Legalább estére engedjétek be a házba vagy legalább az előszobába, garázsba, kazánházba, stb és legyen neki jól szigetelt kutyaháza.
5/9 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam mert nagyon fázós most a hidegben. Az este is vacogott, és megsajnáltam. Csak akkor adnám rá mikor hideg van és sétálni viszem vagy kinn játszunk az udvaron mikor fúj a szél. Komkrét képet akartam csatolni de mobilról nem tudtam rendesen.
2014. jan. 25. 10:01
6/9 A kérdező kommentje:
*konkrét
2014. jan. 25. 10:02
7/9 anonim 

válasza:

Ha alapból kinti kutya, akkor ne adj rá ruhát, mert aztán ha leveszed, még jobban fog fázni, mint előtte! Inkább mozgasd sokat, adj neki egy picit zsírosabb kaját, hogy legyen egy pici zsír rajta, illetve tegyél szalmát az óljába, hogy tudjon mibe megmelegedni!
Kettes voltam asszem :D
8/9 anonim 

válasza:

Én magam csináltam kutyaruhát. Viszonylag egyszerű, bár nem olyan mutatós. Csak akkor adom rá ha nagyon hideg van. Valami egyszerűt válassz ha nem akarsz majmot csinálni szerencsétlen vadászkutyából. Ezek a csillivilli cuccok szobacirkálókra (se) valók...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is egyszerűre gondoltam, apám se örülne ha kicicomáznám. :D
2014. jan. 25. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!