Lazacolaj mellett lehet lenmagolajt is adni? (barfozunk)
Figyelt kérdés
Ettől nem lesz hasmenése?Lenmagolajat milyen gyakran adjak?2014. jan. 24. 15:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem az egyik elég lesz egyszerre, ha elfogy jöhet a másik. A sok olajtól lehet hasmenése, ki kell kísérletezni, hogy mennyi a tökéletes adag.
3/5 anonim válasza:
A növényi olajak nem igazán hasznosak a kutyának. Szerintem bőven elég a lazac olaj.
4/5 zsuzsabazsa válasza:
Én régen lenmag lisztet tettem a kocsim hűtőjébe mikor lukas volt.Az jól tömített.
Szerintem, ha nem csak önmagában locsolod a kutyába az olajat akkor nem hinném, hogy hasmenése lenne.A kajába keverd bele és mértékkel.
5/5 anonim válasza:
Növényi olaj nem igazán hasznos nekik, állati zsír vagy olaj kéne.Ha drágállod a lazacolajat vegyél kacsazsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!