Miért kakil be?
Bárki bármit mond a kutyáknak nem jó az ilyen szintű rendszeresség. Pont ezért többek között.
Vigyétek nagyobb szórásban a kutyát tehát ha 11kor otthon vagy akkor még ne 11kor vidd le hanem 11:10kor mondjuk ne kettőkor hanem 1:43kor stb..
Adj a kutyának egy szórást, hogy azért mert nem vitted le pontban kettőkor azért még le fogod vinni. A kutyáknak nagyon jó a biológiai órája percre pontosabbak mint a mi óráink :D
Nekem egy időbe volt hogy etettem 8kor pontban mindig 8kor mert azt hallottam hogy a kutyának jó a rendszeresség. Nekik jó is volt csak engem idegesített hogy sorban állnak melletem 7:59kor hogy hamarosan kaja vagy.. Úgyhogy én tudatosan mindent összevissza keverek. Annyi nálam a fix hogy az esti séta után van vacsi de hetente egyszer az sincs és direkt mindig másik nap ^^
Akkor az a kutya egy nap 4x kakil? Az nekem kicsit soknak tűnik, az én kutyáim ennyi idősen sose kakiltak napi háromnál többször.
Elvileg bírja tartani, hiszen este hét és reggel hét között 12 órán át képes rá.
Lehet, hogy a rendszer felbontása akkora frusztrációt okoz, hogy ezért kakil be...
Szerintem is próbálkozzatok meg azzal, amit az első ír.
Hát én az étrendjén változtatnék elsősorban, mert ez így tényleg elég egészségtelenül hangzik. Mit eszik?
Az meg egyébként furcsa, hogy az esti és a reggeli séta között kibír 12 órát, napközben meg nem. De tényleg vigyétek kicsit rendszertelenebbül, különben nyilván be fog csinálni, ha egyszer ráállt a szervezete, hogy pontban ilyenkor lehet a dolgát végezni.
Szerintem érdemes lenne másik tápra váltani. Ennyi kaki túl sok.
Én kutyáim táp mellett napi kétszer tojtak (ill. ritkán az egyik háromszor). Most nyerssel etetek, és csak napi egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!