Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 7 éves tacsim fiu és...

Van egy 7 éves tacsim fiu és tegnap érkezett hozzánk egy amstaff 2 honapos lány a tacsi még zárkozik töle meg morog rá menekül olyan mintha félne a pici még hirtelen, kapkod ugye megfogják szokni egymást?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 09:56
1 2
 11/15 Body-Builder ***** válasza:
34%
egyszer ne hogy meglepodj h teged tep szet vagy rad morog.
2014. jan. 23. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont staffit választottatok, ha már második nap kérdést írsz ki, ráadásul ilyet, hogy ugyan meg fogják-e szokni egymást...? Mi lesz akkor később? Van bármi elképzelésetek a nevelésével kapcsolatban vagy majd lesz valahogy elven csináljátok? Mennyivel jobb megítélése lenne a fajtának, ha az ilyen emberek messziről elkerülnék. Nem bántásnak szántam egyébként, csak komolyan nem értem az embereket és ez most így kijött belőlem.
2014. jan. 23. 10:49
 13/15 Firestorm ***** válasza:
100%

Bammeg,őrületes fenevadak!Vagy mégsem?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És képzeld!Volt hogy 8 órára magára hagytam más kutyával illetve a kismacskával és nem vérre,meg húscafatokra jöttem haza,hanem arra,hogy ott hevernek az ágyban és jót alszanak.Érdekes nem?De igen beléjük van kódolva,hogyha idióta,felelőtlen ember kezébe kerül,hogy agresszívvá válik.

2014. jan. 23. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az én staffim (1 éves) a vadidegen kis testű kutyákkal is teljesen jól megvan, még csak hozzájuk sem ér, csak fogócskázik velük. Biztosan ő ilyen késleltetett bomba. Ha a staffinak élesen meghúzod a határokat, és képes leszel napi szinten lefárasztani, akkor nem lesz vele semmi gond. Amint megkapja az alap oltásait vidd minél többet kutyák közé. Ezt hívják szocializációnak, aminek hiányában valóban lehetnek gondok, bár hozzá teszem nem szükségszerű. Nincs olyan, hogy a vérében van a gyilkolás. Ha jó helyről, egészséges kiskutyát hozol el, és utána veszi valaki a fáradságot, hogy foglalkozzon vele, és nem csak kicsapja a kertbe, akkor remek kutyák lesznek. De ez minden másik fajtára is igaz. Nincs rossz kutya, csak rossz gazda.
2014. jan. 23. 14:04
 15/15 zozonrg ***** válasza:
100%
Szia!Nekem is Tacskóval van együtt a 1,5 éves Amstaff kanom és nem bántja.A tacskónál gurul el hamarabb a gyógyszer akár idegen kutyáról vagy emberről legyen szó.Volt rá példa,hogy összekapta a csonton ,de ott voltam és láttam,hogy az Amstaff még verekedés közben is figyelt a tacsira ne essen komolyabb baja.Egyszer amikor sétáltattuk őket egy kóbor kutya (keverék)ráfutott a tacskóra és mielőtt beleharapott volna az amstaff elkapta pár centire a tacskótól és megrázta a támadót.Rá is fogott rendesen ,de az ereszt vezényszóra elengedte.Nagyon büszke voltam,hogy megvédte a "testvérét".Azt is hozzá kell tenni,hogy a tacskó is elég makacs fajta és nem engedi,hogy uralkodjanak felette.
2014. jan. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!