Kutyakolyoknek hova kell ani a kotelezo oltasokat, bőr ala vagy izomba kosz?
Van amelyiket subcutan és van amelyiket intramuscularis.De ezt nyilván mindenki tudja,aki orvosnak tanul,ezért adja be csak egy diplomás állatorvos.
Azokat onnan ismered fel,hogy a nevük előtt van a Dr. és állatorvosi rendelőben dolgoznak.
A nyelvtankönyv is csodákra képes,mert írni nem nagyon tudsz.
Az állatorvos beadja neki a kötelező oltásokat,más nem adhatja be.Az állatorvos pedig tudja hova kell adni.
Utolsó...a "kedves" kérdezőnek is 3 mp-be telik a google-ba megkeresni a kérdésre a választ.
A helyesírásra meg nem kifogás semmi.Én bármilyen idegesen is képes vagyok helyesen írni,de gondolom csak én vagyok ilyen csodálatos,mindenki más hibásan ír,amint ideges.
Ráadásul,volt hasznos válasz is,mivel azt sem írta le,hogy milyen oltásra gondol "kötelező" alatt...Volt rá válasz,az oltástól függően kell beadatni,amit állatorvos végez el.
Ja,és majdnem biztos vagyok benne,hogy a kérdező nem Mexikóban él,tehát maradjunk annál,hogy az orvos beadja majd oda,ahova kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!