Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Cane corso milyen kutya?...

Animalist kérdése:

A Cane corso milyen kutya? Erőre értettem.

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Mégis hogy milyen??

Erős.

Itt egy elnagyzolt leírás.Kihagyják a lényeget,csak HOZZÁÉRTŐ embereknek ajánlott.

[link]

2014. jan. 20. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Közepes méretű molosszer típus. Tehát az erősebb fajták közé tartozik, amelyeknél már csak néhány óriás testű fajta erősebb.
2014. jan. 20. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Első te aztán egy tipikus flegma paraszt lehetsz..azért tette fel a kérdést mert nem tudja te meg nagyflegmán kihangsulyozod hogy HOZZÁÉRTŐ...Nemgondolod hogy senkisem születik Hozzáértőőnek??
2014. jan. 20. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves 45%-os,fontosnak tartom kihangsúlyozni a HOZZÁÉRTŐ momentumot,mivel százszámra dobálják ki az ilyen típusú kutyákat,pont a hozzá NEM értés miatt.

Tőlem az veszi flegmaságnak aki akarja,nem vagyok Teréz anya,és nem az a dolgom,hogy mindenki lelkivilágát figyelembe véve,elmeséljem mindenkinek,hogy ezek milyen kutyák.Akit annyira érdekel,és felelősségteljes,az úgyis utánaolvas,és utána jön ide esetleg tapasztalati kérdésért.

Több kutyát rehabilitáltam és voltam ideiglenes befogadója,zömmel az ilyen masszívabb,HOZZÁÉRTŐ gazdát igénylő fajtákból és igen,ki kell hangsúlyozni.

Nem születik mindenki annak,éppen ezért első kutyának nem kell ilyen fajtával kezdeni.

Egyébként nem értem mit kötekedsz,a kérdéshez semmi köze,ÉN pedig a kérdésre válaszoltam.

2014. jan. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!