Princo1310 kérdése:
Amstaff 2. tűzelés elötti időszakban miért reszket?
Figyelt kérdés
Van egy szuka és egy kan Amstaffom, a szuka 2. tűzelés elötti időszakban van és eggyik pillanatról a másikban reszket. Nemtudom mi lehet a probléma igazából a kertben futkostak mikor bejött azóta reszket és mintha beteg is lenne. Komoly lehet a baj igazából holnapra ha nem múlik el vagy akár ma felhívom az állatorvost. Azon gondolkodtam nem e fedezte be ilyen rövid idő alatt a kan a szukát és ez okozhat valami problémát.2014. jan. 20. 15:08
11/13 anonim válasza:
én a helyedben most megcsináltatnám, nem kisérletezgetnék gyógyszerekkel.
12/13 anonim válasza:
hol laksz? ha pest megye, tudok ivartalanítási akciót 15ért. Mi ott csináltattuk, szuper a doki...nézz utána, a Mancs Rancs alapítvány csinálja (mancsrancs.hu)
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben megnézem. Igazából énse kísérleteznék de orvos mondta probáljuk ki a gyógyszert mert lehet hogy csak egy hüvely fertőzés amit a gyógyszer kihoz, és az igazásg az hogy anyagilagse álltam pont ugy meg pár hétig hogy kitudjam fizetni.
2014. jan. 24. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!