Ha a kutyánkon nem találtunk tetoválást akkor nem érvényes a származási lapja? Fontos!
1,7 éves bernáthegyi kan kutyámat szeretnénk elvinni tenyészszemlére. Fél éve vettük,gy0ny0rű, egészséges kutya.
Sokan érdeklődnek fedeztetés iránt, szintén torzskonyves szukákkal,ezért is gondoltunk arra hogy elvinnénk...
Elkezdtem a dolgok után nyomozgatni, és mindenhol olvasom hogy részvételi feltétel, hogy a kutya származási lapján legyen feltüntetve a tetoválási szám, ami vagy a fülébe vagy a hasára van tetoválva, mert ezt ellenőrzik.
Nos a mi kutyánkon sehol sincs, és a származási lapra sincs feltüntetve.
Most akkor szerintetek jol átvertek minket?Vagy utolag is lehet tetoválási számot kapni?Hogy van ez?
Én abban a hitben élek hogy van egy torzskonyves kutyam, es kozben lehet hogy az egesz hamisitvany?
Ahonnan hoztuk, azok már a második gazdái voltak, de rendes embereknek tűntek. Sőt még utlag képet is küldtek a kutyánk szüleiről, meg a kutyánkrol is kolyokkori kepeket.
Létszi adjatok tanácsot mit csinaljak most?
A tetoválás a kutya azonosítására szolgált. Egy sorozatszám volt.
Ma már a chip funkciója ugyanez.
Sima magyar torzskonyvunk van. Koszonom az informaciokat. Termeszetesen atvinnenk tenyeszszemlere, de sehol nem tudom kinyomozni hogy hol es mikor lesz...
Hol lehetne megnezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!