Ti milyen kutyát ajánlanátok?
Sziasztok! Szeretnék egy kutyát a közepes méretű keverék kutyánk mellé, de nem tudom, hogy milyen fajtájút!
A lényeg az hogy ne legyen túl nagy se olyan aki nem bírja a kinti létet (mert nagy kertben tartanánk). Persze azért azt is szeretném ha aranyos lenne és barátságos, kedves természetű. Én westire vagy valami ilyesmire gondoltam. Ti mit gondoltok?
Köszönöm! :)
Kuvasz,kaukázusi juhász,ó németjuhász,németjuhász.(kiváló örző kutyák,a kuvasz még terelő is.Ezektől senki se fog bejönni az udvarba csengetés nélkül)
Amik kis testűek:Beagle,Westi,Tacskó...(ezek semmirevaló k,csak jelzőkutyák)
Nézd meg googlen,akár youtubon milyen kutyák.Jó olvasást ;)
Látom megint a szakik jöttek elő.
A westi szobakutya,nem lehet kint tartani.
A káj,kau-t inkább hagyjuk,kőkemény területvédő kutyák,nem kislányoknak való egyik sem,a nevelése sem egyszerű,könnyű elrontani és ti lesztek a hírekben a következők...
Aranyos,barátságos,kedves...ez relatív,plusz olyan lesz,amilyenre neveled.
A beagle sem kertbe való,bármennyien is tartják odakint,és "nincs semmi baja" ...nyilván nem fog belehalni,de nem kintre való,a vadászkutyák zöme már anno sem kint volt,hanem a kandalló mellett feküdtek a gazdával együtt.Megbecsült állatok voltak.
Szerintem válasszatok a menhelyen még 1 kutyust,akit lehet kint tartani,mert a szőre megengedi.
Egy fajtatiszta kutya,tenyésztőtől vásárolva egyébként 80-100 ezer forinttól indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!