Az igaz, hogy egy fajtiszta Rottweilernek fekete a
szájpadlása?
Figyelt kérdés
Van egy 4,5 hónapos kis Rotim akinek nem fekete a szájpadlása és egy ember azt mondta, h egy fajtiszta Rotinak csak fekete a szájpadlása. Ez igaz vagy sem?
Ez csupán annyit jelent, hogy gyengébben pigmentált. Attól még fajtatiszta lehet.
2014. jan. 15. 21:19
12/21 neger válasza:
sajnos az okoskodás az megy.am jó az a 37 kössz.ti nagyon bennevagytok a témában,szerintem tenyésztők vagytok biztos xd.hány kennelt mondjak hirtelen,ahol törzskönyv nélkül lehet venni kiskutyát?és ugy apu-anyu hiába törzskönyves,a gyrek az bizony szerintetek keverék,mert nincs papír.tyáá.ha van törzskönyve akkor meg mind1 mennyire tér el a fajtajellegől,lobogtassátok hogy hűűű törzskönyves.grat.
2014. jan. 15. 21:29
13/21 sippara válasza:
Legalább a százalékod magasabb, mint az IQd, neked nyilván ez is teljesítmény, egészségedre :)
2014. jan. 15. 21:35
14/21 anonim válasza:
Akkor mondd már azokat a kenneleket,én kíváncsi vagyok rá.
Csak hogy tudjál róla,azt nem nevezzük tenyésztésnek,hogy összerakunk 2kutyát,akkor sem ha van törzskönyvük.Tenyésztésnek onnan nevezünk valamit,hogy a fajta nemesítése a cél,azaz van tenyészcélunk és nem csak a kutyák mennyiségének a gyarapítására megy ki a dolog.Az ugyanolyan alja szaporítás,csak van hozzá törzskönyve.Zömmel ezek a "törzskönyves szaporítók" nem adnak a kölykökhöz törzskönyvet,mert addig már nem terjed ki a "nagy tudásuk" plusz nem is érdekli őket,csak pénzt akarnak...
2014. jan. 15. 21:38
15/21 neger válasza:
és bamm.de van törzskönyve.akkor most számít a törzskönyv,vagy nem?ennyi.
2014. jan. 15. 21:45
16/21 anonim válasza:
Várjuk a kennelek felsorolását!
2014. jan. 15. 21:47
17/21 neger válasza:
akkor sem lenne igazam. és csak rosszaltatnám magamat.az egyik ittvan 4 km-re ugyhogy tudom miről beszélek.de ti biztosan jobban.de én azért sem sértegetek senkit,pedig egyesek egy kicsit túl lőttek a célon de mind1.látom és tudom hogy zajlik egy két törzskönyves dolog,de én vagyok a hülye.további szép estét.
2014. jan. 15. 21:54
18/21 anonim válasza:
Sajnos vannak TK-s kennelek, ahol megy a mutyi rendesen. Nem is az az apakutya, ami a TK-n szerepel. Vagy ha születik két alom kis időbeli különbséggel, az egyiknél mondjuk 3 kutya, a másiknál 6, de a 3 kutyás alomnál nevesebbek a szülők, akkor azokra papíroznak le 6 kutyából mondjuk kettőt.
És ismerek olyat is, aki TK nélkül tenyészt, mégis fajtatiszták a kutyái.
2014. jan. 15. 22:23
19/21 anonim válasza:
Azokról meg ne is beszéljünk, akik más fajtákat kevernek méretnövelés vagy egyéb dolgok miatt kutyákba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!