Komolyan megbüntetnek, ha a kutyával sétálok magam mellett, és nincs rajta póráz? Ki hozza ezeket a törvényeket?
De azt nem értem, akkor hogy gondolják ezt? Ha normálisan tényleg, mellettem jön a kutya, mint egy őrkutya! És azért megbüntetnek?
Bezzeg, amikor egy utcán végig megyek, és minimum 5 házból jönnek ki ugatva a kutyák rám, azzal nincs gond mi?
Azokat nem szorongatják meg?
Vagy menjek végig kaerával, felírva a címet, és mehet a jelentés?
Megbüntethetnek. Sajnos a törvényhozók sosem azoknak kedveznek, akikkel nincs baj, hanem azok ellen dolgoznak akikkel van. A törvény azt is kimondja, hogy kontroll alatt kell tartani a kutyát. Nos, sokan ezt pórázon sem képesek. Megy már a lobbi, hogy speciális vizsgával póráz nélkül is sétáltathass, de ezek egyelőre tervek.
Egyébként azt is büntethetik ha nem szeded össze a kutyapiszkot. Érdekes erre annyira a mégsem mennek rá, pedig több kutyapiszok van, mint póráz nélkül sétáló kutya.
Én azt sem értem, hogy ráteszik szocializálatlan kutyára a pórázt, ezzel eleget tettek a törvénynek, ugyanakkor sem megfogni, sem megtanítani, hogy ok nélkül ne támadjon nem képesek. És most leszek lepontozva, de nem érdekel, de nagyon zavar, hogy ritkán tudok úgy elmenni a kutyámmal másik kutya mellet (mindkettő pórázon), hogy a másik ne támadjon ki rá, vagy messziről a gazdája ne integetne, hogy kerüljem, mert nem barátságos. Mivan? Egyébként ha póráz nélküli kutyát látok a gazdájával legalább tudom hogy normális a kutya és max barátkozni fog odajönni
ne rágódj a pontozáson :(
sokan lepontoznak, ha nem azt hallják, amit hallani akarnak
pedig igazad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!