Hogyan tudnám leszoktatni a kutyám a kavicsokról?
Figyelt kérdés
Egy ideid labdázott,aztán folyamatosan eltüntette a labdáit és a kerti tóból kiszedegette a kavicsokat és azt akarta hogy dobáljuk el neki:D persze nem dobjuk el neki,meg ha lerakja eldugjuk előle,de ez sem használ,mert akkor hoz másikat.Vettem neki már sok új labdát de azokat is eltünteti:S A kavicsok miatt teljesen elkoptak a fogai:S Hogyan tudnám leszoktatni erről a rossz szokásról?2009. dec. 1. 21:14
1/6 anonim válasza:
Ha nagyobb kavicsokról van szó akkor egy ideig "tüntessétek el" (márha lehet) hátha utána elfelejti és adjatok neki valami mást, vagy próbálj ki valami keményebb és nehezebb kutyajátékot, hátha az használ :)
2/6 anonim válasza:
Pontozzanak le az állatkényesztetők, de szerintem radikálisan kell megoldani. akárhányszor kavicshoz nyúl ráordítani,vagy megpofozni.
3/6 anonim válasza:
Én úgy próbálkoznék, mint ahogy a kölyökkutyának tanítottam, mivel szabad játszani és mivel nem. Ha tiltott dologhoz nyúlt rászóltam, adtam neki helyette olyan játékot, amivel játszhat. Még csak 5 hónapos, de egyetlen cipőt, papucsot, semmit nem tett tönkre. Nekem soha nem kellett megpofoznom, meg semmi ilyesmi, egy határozott nem elég volt. És persze az, hogy utána odaadtam neki egy játékot, amivel játszhat és közben megdicsértem, hogy lássa, mi a helyes. És bevált. Talán megér egy próbát, de lehet nálatok más praktika kell majd.
És az alatt mit értesz, hogy eltüntetni a labdákat? Eldugja? Vagy szétrágja és megeszi?
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy eldugja,hogy többet sem látom a labdákat.:S :DD
2009. dec. 2. 15:18
5/6 anonim válasza:
nekem a német juhászom volt labda-kavics mániás. le is törött a szemfoga :S én nem tudtam róla leszoktatni,az udvar tele volt kaviccsal,meg hugaim mindig dobálták neki. volt amit szétrágott és megevett :S
6/6 A kérdező kommentje:
Ugyanez nekem is problémám:S Megeszi és a szomszédba is "átdobálja".:D :S A fogai is elég ritkák.:S
2009. dec. 4. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!