Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Próbálta már valaki a Hokamix...

Gurti kérdése:

Próbálta már valaki a Hokamix Skin & Shine dióolajat? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Dupla szőrzetű kutyámat akarom hamarabb full szőrbe hozni mert jelenleg még elég nyárias. Volt egy jó olaj még ami segített de azt már megunta.
2014. jan. 13. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
ha van egy jó, bevált terméked, mit számít, hogy a kutya "megunta". Oldd meg, hogy be tudd adni neki. Amúgy a Hokamix termékek igen jók.
2014. jan. 13. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdezhetek?

Lehet, hogy rosszul gondolom, de a szőrminőség egy kutyánál az ugye genetikai. Nyilván egy betegség, vagy fialás után lehet segíteni rajta, hogy rendbejöjjön, vagyis olyan legyen mint régen.

De ha alapvetően nem jó a szőrtípus akkor hiába kap a kutya táplálékkiegészítőket...szerintem.

2014. jan. 14. 10:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első válaszoló: nem úgy értettem, hogy megunta a kutya és már nem akarja megenni, hanem nem reagál már úgy erre az olajra mint régebben. Több mint egy évig adtam neki (3 éves most, 2-3ig kapta), megrövidítette a vedlést és hamarabb szőrbe hozta mint előtte így többet "pompázott" teljes szőrben. Tápnál is így volt, először csodákat művelt vele és váltanom kellett. Sajnos az olajjal is így van, talán 1-2 év múlva visszatérek rá de bonyolult a kutyus, keresem most az új szert neki.

Második válaszoló: Igen igaz, hogy a genetikán múlik, de elő lehet segíteni a szőrkondíciót. A kutyámnak szuka létére gyönyörű, dús szőrzete van eredetileg de ezt minél előbb vissza szeretném hozni (volt már rá példa).

2014. jan. 14. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!