Próbálta már valaki a Hokamix Skin & Shine dióolajat? Tapasztalat?
Kérdezhetek?
Lehet, hogy rosszul gondolom, de a szőrminőség egy kutyánál az ugye genetikai. Nyilván egy betegség, vagy fialás után lehet segíteni rajta, hogy rendbejöjjön, vagyis olyan legyen mint régen.
De ha alapvetően nem jó a szőrtípus akkor hiába kap a kutya táplálékkiegészítőket...szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Első válaszoló: nem úgy értettem, hogy megunta a kutya és már nem akarja megenni, hanem nem reagál már úgy erre az olajra mint régebben. Több mint egy évig adtam neki (3 éves most, 2-3ig kapta), megrövidítette a vedlést és hamarabb szőrbe hozta mint előtte így többet "pompázott" teljes szőrben. Tápnál is így volt, először csodákat művelt vele és váltanom kellett. Sajnos az olajjal is így van, talán 1-2 év múlva visszatérek rá de bonyolult a kutyus, keresem most az új szert neki.
Második válaszoló: Igen igaz, hogy a genetikán múlik, de elő lehet segíteni a szőrkondíciót. A kutyámnak szuka létére gyönyörű, dús szőrzete van eredetileg de ezt minél előbb vissza szeretném hozni (volt már rá példa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!