Ha a kutyamat elnevezem Hitlernek azt bunteti a torveny?
Figyelt kérdés
Nem masert de tenyleg olyan a feje mint Hitlernek:))2014. jan. 12. 22:19
2/37 anonim válasza:
Nem büntetnek meg érte, csak téged minősít
3/37 anonim válasza:
elég sok adolf nevű "harcikutyát" ismerek és szerintem szánalmas, elég sokat elmond arról, hogy miért az adott fajtát választotta a kedves gazda. mellesleg, ha a kutyám hasonlítana hitlerre, akkor se nevezném el róla, mivel szerintem jóérzésű ember nem tesz ilyet.
4/37 A kérdező kommentje:
Miert minositente engem? legbelul biztos o is egy jo ember volt..
2014. jan. 12. 22:32
5/37 anonim válasza:
A törvény nem bünteti, és mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy akarja hívni a háziállatát.
6/37 anonim válasza:
Maximum 3 napig lesz "poén" azt kiabálni a parkban, hogy "Adolf köpöd ki", aztán 1.) megunod, 2.) kínos lesz, 3.) nácinak néznek. Amúgy Hitler 1 percig se volt normális ember, pszichopata volt a rosszabbik fajtából, szóval nem, nem neveznék el egy ragaszkodó, aranyos, állandóan a kedvedben járó kutyát Hitlernek. Még ha macskagyilkoló, látszólag erőszakos kutyád lenne, akkor se, mert téged attól még imádni fog, aki meg imád azzal ne szúrj már ki.
7/37 anonim válasza:
Amúgy Hitler 1 percig se volt normális ember, pszichopata volt a rosszabbik fajtából, szóval nem, nem neveznék el egy ragaszkodó, aranyos, állandóan a kedvedben járó kutyát Hitlernek.
Láttad te azt a részletet is Hitlerről, hogy mennyire szerette a gyerekeket? Vagy csak a zsidó propagandát láttad?
Visszatérve a kutyusra, saját szíved joga eldönteni, hogy hívod. Én nem nevezném el ember után a kutyámat, rengeteg jópofa név van:)
8/37 anonim válasza:
Nevezd inkàbb Blondi-nak. Hitler kutyàjàt is ìgy hìvtàk ha jòl tudom. Egyèbkènt miben nyilvànul meg a hasonlòsàg? Olyan az orra alatt a minta mint Hitler bajuszàè? Mert akkor hìvhatod akàr Chaplin-nek is.
9/37 anonim válasza:
Kérhetnék képet a kutyáról? Kiváncsi vagyok h milyen hasonlóságot látsz.
10/37 anonim válasza:
"Láttad te azt a részletet is Hitlerről, hogy mennyire szerette a gyerekeket? Vagy csak a zsidó propagandát láttad?"
igen, nagyon szerette. nem gyilkoltatott meg gyerekeket ugye..vagy mégis..?
jaj nem is tudom, miért reagálok ilyenekre, komolyan. nem teszem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!