Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Firestorm kérdése:

Mi a véleményetek erről a blogról? Demény a kötsög?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok nektek milyen gondolatotok van ezzel a bloggal kapcsolatban?

2014. jan. 12. 12:04
1 2
 11/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%
Bírom, főleg a kitett képeit a Deményről akinek legtöbbször jó degenerált feje van, de hát a gazda direkte így fotózta le.
2014. jan. 13. 20:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Miért kell azokat a kommenteket lepontozni,akik nem kedvelik annyira ezt a blogot?

Szép kutyus,buta arcokat kreálva :)

2014. jan. 14. 12:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a blogot, vicces (bár néha kissé trágár) De:

1. Demény tényleg kicsit neveletlen, de tudom, milyen nehéz kutyát nevelni.

2. Ez a fő "probléma" amit észrevettem: őszintén szólva, Judit (Demény gazdája) egy jófej nő lehet, de ha megnézitek a blogot és Judit saját Fb idővonalát, akkor láthatjátok, hogy folyton arról panaszkodik, hogy nem találja a szerelmet. Na már most, ha megnövesztené a haját, kicsit nőiesebben öltözködne, akkor lehet, hogy még párt is találna. Nem csúnya, csak nem igyekszik csinosnak lenni.

2015. márc. 28. 21:18
 14/14 anonim válasza:
70%
A "csaj" (aki eléggé férfinak néz ki) folyamatosan koldul, kunyerál. Amíg a kutyáknak, addig nem is lenne baj, de saját magának is. Utálom az ilyet.
2019. febr. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!