Hány forint egy husky kölyök kutya? és hol lehet hozzájutni Miskolc környékén?
na és erről a hirdetésről mit gondolsz?
én nem vagyok kutya szakértő igazán nem feltétlenül kell nekem nagyon különleges vérvonalú ezek tényleg huskyk úgy néznek ki igen de biztosra akarok menni
köszi!
Ha neked ennyire mindegy,akkor sétálj be a menhelyre és hozz ki egy kölyköt,ne támogass olyan embereket,akik tönkreteszik egy adott fajta állományát.Az általad linkelt szaporító ékes példája a tudatlan kutyagyártásnak,csak annyi a lényeg,hogy több legyen,a minőség meg egészség nem számít.
Amúgy Magyarországon,neked minek husky vagy bármilyen szánhúzó??
Baromira nem kerti dísz kutyák,rengeteg időt kell rájuk szánni,NAPI több óra AKTÍV mozgást igényelnek és folyamatos agyi fárasztást.Kőkemény munkakutyák,csak rongálni,ásni meg szökni fog,ha nincs vele foglalkozva...pluszba még végig vonyítja az egész éjszakát,ha a rongálás nem lenne elég.
Fajtatiszta kutyához meg tenyésztőtől lehet hozzájutni,aminek meg kell fizetni az árát.Az pedig 100-150 ezertől indul.
9-es: Megtennéd, hogy nem nyilatkozol olyan fajtáról, amiről fogalmad sincs? Köszi!
Kedves kérdező: ne támogasd az ilyen szaporítókat. Pont ilyen keverékeket kaphatsz teljesen ingyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!