Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel tudom fájdalommentesen...

Mivel tudom fájdalommentesen kitörölni a kiskutyám fenekét?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kaptam egy kiskutyát ajándékba és egyfolytában becsinál. Már tiszta szar a valaga szóval muszáj lesz kitörölnöm neki. A WC papír jó lesz neki is? És ha már felnő akkor megtanulja magának kitörölni?
2014. jan. 11. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hasmenése van a kutyádnak, ha bepiszkolódik a végbél környéke. ha szőrös, körülötte le lehet vágni a szőrt kis körben. Az étkezését úgy kell beállítani, hogy nem legyen hasmenése. A kutyák nem törlik ki maguknak a feneküket. Normál székletnél nem is piszkolódik a végbél környéke.
2014. jan. 11. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell neki törölgetni,ha normális széklete van.Ha híg,hasmenése van az vagy a kajától van,vagy beteg.

Ha kedvetlen,nem eszik,nem iszik,nem ugrál,akkor beteg és orvoshoz kell menni vele,mert kicsinek elég hamar belepusztulhat.

Ha minden rendben,csak megy a hasa,akkor a kajájára kell odafigyelni.Diéta,(rizs+hús)ha rendbe jött a széklet,pedig óvatosan egy jó táp bevezetése.

Nincs nasi,nincs emberi maradék,nincs tej,nincs semmi csak a jó minőségű száraz táp.

(NEM pedigree,darling,azok hulladékok)

Milyen oltásai vannak?

2014. jan. 11. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

óóó istenem....hogy tudsz ilyen otrombán beszélni a dologról basszus...ő egy baba még.

Mennyi idős? oltásai megvannak? féreghajtva volt? mit eszik?

egyébként én amikor ilyesmi volt hipoallergén popsitörlővel tisztítottam meg, de nálunk rövidszőrű.

hosszú szőrnél én megmosnám neki..

nem tudja magának kitörölni, te szent isten....amíg nagyon baba (8 hét alatt) az anyukája "törli ki", tehát kinyalja neki...utána pedig mivel már nem szopik, a széklete is szilárd lesz, így nem lesz kakis...ha egyszer-egyszer mégis előfordul mert hasmenése van akkor igen, azt elintézi magának, ő is tisztálkodik...ha olyan helyen lesz olyan, ahol ő nem éri el magának, akkor azt érdemes letörölni. Ha berasztásodik ott, mert mondjuk krónikus hasmenése lenne vagy ilyesmi és kinti kutyus, akkor azt érdemes levágni.

Ennyi.

2014. jan. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!