Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 11,5 hónapos labrador...

Van egy 11,5 hónapos labrador kölyök kutyusom hogy tudnám neki megtanítani hogy séta közben ne húzzon annyira?

Figyelt kérdés
Eddig mindig hámmal sétáltattam,de nehéz vele mert mindig húz és ugatja a kutyákat,ugrál ilyesmi. Most rendeltem neki fojtó nyakörvet 2-3 nap még meg jön. Még ezt szeretném kipróbálni hátha összejön. Ült és a feksziket szépen tudja, de szeretnék vele sokat sétálni,de így nagyon nehéz. Már mikor a kapun kilépünk egyből húz pedig még be sem zártam a kaput. Tudnátok vmi tippeket adni hogy tudnám rávenni hogy ne siessen annyira?
2014. jan. 10. 21:09
1 2
 11/11 anonim válasza:

szia, ha még nem ismerted, ez a könyv egy labrador kutyáról szóló megtörtént sztorit ír le. én olvastam, tetszett, talán téged is érdekel, plusz még kutyatartással kapcsolatos információval is szolgálhat(akár adott témakörben is)..:

Marley meg én

[link]

2014. jan. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!