Van egy 11,5 hónapos labrador kölyök kutyusom hogy tudnám neki megtanítani hogy séta közben ne húzzon annyira?
Figyelt kérdés
Eddig mindig hámmal sétáltattam,de nehéz vele mert mindig húz és ugatja a kutyákat,ugrál ilyesmi. Most rendeltem neki fojtó nyakörvet 2-3 nap még meg jön. Még ezt szeretném kipróbálni hátha összejön. Ült és a feksziket szépen tudja, de szeretnék vele sokat sétálni,de így nagyon nehéz. Már mikor a kapun kilépünk egyből húz pedig még be sem zártam a kaput. Tudnátok vmi tippeket adni hogy tudnám rávenni hogy ne siessen annyira?2014. jan. 10. 21:09
11/11 anonim válasza:
szia, ha még nem ismerted, ez a könyv egy labrador kutyáról szóló megtörtént sztorit ír le. én olvastam, tetszett, talán téged is érdekel, plusz még kutyatartással kapcsolatos információval is szolgálhat(akár adott témakörben is)..:
Marley meg én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!