Mit csináljak a sebbel?
ez még egy nagyon jó kenőcs. Kérdezd meg az orvost, hogy mit szólna hozzá!!! kimondottan sebekre való.
Köszi az eddigi válaszokat!
A kristálycukorra én is gondoltam már, olvastam róla, de nem nagyon merem kezelni vele.
Vettem Betadine-t, azzal kenem, plusz kamillával naponta háromszor. Ha nem javul, majd kérek kölcsön valakitől, és elviszem egy másik orvoshoz.
6. válaszoló, köszi, hogy írtál, most egy kicsit megnyugodtam! :)
szia!
Nem kell rémüldözni!
Az én kutyám is bolhaallergiás, már a 4 éve alatt 3x kijött rajta. Ugyanúgy, mint a tiéden. Elmúlik magától a seb. Nekem is mondta a doki, hogy semmit ne tegyek rá. Valószínűleg úgy jobban gyógyul, mintha bármivel is bekennénk.
Amúgy az a kutyának olyan, mint egy horzsolás. Ha rajtad van horzsolás, te is kenegeted? jó, egyszer le van fertőtlenítve, de utána azt mondják rá, hogy inkább szellőzzön, nem? Ez is ugyan olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!