Lehet berni pásztort panelban tartani?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 20:50
1/12 anonim válasza:
Ha biztosítani tudsz neki napi 3 óra sétát akkor igen. A fennmaradó időt úgyis átalussza.
Azért én hatszor is meggondolnám, ha beáll az előszobába nem tudsz elmenni mellette, a fekhelye elfoglalja egy szekrény helyét. Ha egy nagyobb lakásban laksz egyedül, vagy ketten akkor oké. De ha 70 m2-en laktok négyen akkor egyszerűen nem fér el.
3/12 anonim válasza:
Sztem állatkinzás ekkora kutyát lakásban tartani,még akkor is ha napi 3 órát sétáltatod.Gondolj bele még közlekedni is alig tud jóformán egy panelban.
4/12 anonim válasza:
Költözz be két napra a panelod fürdőszobájába és megtudod.
Egy pásztor kutyának tér és szabadság kell. Nem arra lett kitenyésztve, hogy panelba rohadjon naphosszat.
5/12 anonim válasza:
A kérdés hallatán felvetődik bennem, hogy ki az állatkínzó és ki az állatbarát.
6/12 anonim válasza:
mindent lehet, más kérdés, hogy mennyire humánus egy bernipásztort bezsufolni egy panelbe:( szerintem nem tul szerencsés!
7/12 anonim válasza:
NEM! Én nagyon kampányolok a kutyák lakásban (is) tartása mellett de egy berni pásztor azért más. Amíg nem 100m2 feletti lakásról beszélünk addig állatkínzás. Csóri egy átlagos panel előszobájában meg sem tudna fordulni.
8/12 anonim válasza:
A méretei mellett a szőrére is gondolni kell. A lakásban neki olyan, mintha te nagykabátban ülnél 0-24 egy szaunában. Én nem tartom helyesnek.
9/12 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem soha nem tartanék panelba egy ekkora kutyát, amúgyis cak egy közepestestű kutyám van kertesbe
2009. dec. 1. 19:16
10/12 anonim válasza:
neee, ez kínzás!! Válaszz kisebb méretüt! Én is a nagy kutyákat szeretem, mégis 2 yorkim van és imádom őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!