Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Mi a legjobb étvágy...

Kutyások! Mi a legjobb étvágy gerjeszto, csináló kutyának?

Figyelt kérdés
A kérdésre válaszolj már légy szíves ne azt írd miért nem eszik, köszi.
2014. jan. 9. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Milyen az a csináló kutya?
2014. jan. 9. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az éhség.Az enyém eljátszotta,hogy fanyalgott,válogatott.Minden nap elétettem 10 percre a tápot.Ha nem kellett neki,ment a hűtőbe a kaja és másnap újra megkapta.5.napon kezdett el enni,azóta sincs baj az étvágyával.

Orvossal azért érdemes megnézetni,nincs-e szervi ok.

Mióta étvágytalan?Mit kap enni?

2014. jan. 9. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Ha ki van éhezve akkor bármit megeszik. Az enyém másfél hétig sztrájkolt a PRÉMIUM táp előtt. Akkor még nem értettem annyira se a kutyákhoz mint most, de mikor ötödik nap dobtam ki a beáztatott, ilyen-olyan finomságokkal összekevert Acanát, majd a dögöm ment be a lakótársamhoz kakaóscsigát kunyerálni akkor úgy voltam vele, hogy nem eszel b*zmeg? Akkor viszont SEMMIT nem eszel. Minden nap kitettem a tápot, mondtam egye meg. Megszagolta, otthagyta. Elvettem. Nézett is nagyot. :D A létező összes dolgot megpróbálta, trükközött nekünk evés közben, nyöszörgött, nézett gyönyörű szemekkel, máskor úgy ül mint egy majom akkor meg olyan egyenes volt a háta, mondom most kéne kiállításra vinni. :D Szóval másfél hét volt, de aznap mikor elértük az áttörést, már reggel láttam hogy ma biztosan enni fog, de nem kapta meg hamarabb, csak etetési időben, és az utolsó szemig befalta. Azóta próbálkozott 1-2X, de mivel látja hogy akkor se finomság se semmi nem jár és a módszerem a régi, másnap fel is hagy vele.

Nem gourmand ő, hogy étvágygerjesztő gyanánt aperitifet fogyasszon. :D

2014. jan. 9. 22:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Milyen táp lenne a legjobb neki mit javasoltok?
2014. jan. 9. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:
2 éves múlt egy hónap múlva tüzel bull szuka :)
2014. jan. 9. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Orijen, Acana, Brit, Brit care, Eukanuba... Ezek a jobb minőségű tápok, a Brit egészen elfogadható kategória árban is. Az a lényeg, hogy ne váltogasd a tápokat, mindig egyet kapjon, és azt következetesen.
2014. jan. 9. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Én bullosként szintén a Britet javaslom.Hajlamosak a válogatásra,ami dominancia próbálkozás is lehet náluk.

Soha ne legyen előtte egész nap kaja.Napi 10 perc,ha nem eszi,elveszed előle.

2014. jan. 9. 22:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Briten belül mely?
2014. jan. 9. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Care, mivel a bullok rohadt érzékenyek. amúgy meg járj vele kutyák közé, hadd érezze jól magát legalább addig, míg el nem kezded elletni szerencsétlen nyomorultat.
2014. jan. 9. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszadó ha kissé nyersen is fogalmaz ,de tökéletesen látja a dolgokat!Sokszor pont az a baj,mi gazdik tesszük elkényesztett ......a kutyánkat.Én is szivesen ennék szarvaspörit a hét minden napján,de van mikor a zsiroskenyér is jól esik.Tudom mélyen le fognak pontozni de nem érdekel különösebben.Attól még igazán lehet szeretni egy kutyust,ha nem nyaljuk ki a valagát.Hasonló módszer mint a 3-as válaszadó nekem is bejött.Nem találkoztam még zsiroskenyér mellett fekvő éhenpusztult kutyával.
2014. jan. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!