Kutyások! Mi a legjobb étvágy gerjeszto, csináló kutyának?
Az éhség.Az enyém eljátszotta,hogy fanyalgott,válogatott.Minden nap elétettem 10 percre a tápot.Ha nem kellett neki,ment a hűtőbe a kaja és másnap újra megkapta.5.napon kezdett el enni,azóta sincs baj az étvágyával.
Orvossal azért érdemes megnézetni,nincs-e szervi ok.
Mióta étvágytalan?Mit kap enni?
Ha ki van éhezve akkor bármit megeszik. Az enyém másfél hétig sztrájkolt a PRÉMIUM táp előtt. Akkor még nem értettem annyira se a kutyákhoz mint most, de mikor ötödik nap dobtam ki a beáztatott, ilyen-olyan finomságokkal összekevert Acanát, majd a dögöm ment be a lakótársamhoz kakaóscsigát kunyerálni akkor úgy voltam vele, hogy nem eszel b*zmeg? Akkor viszont SEMMIT nem eszel. Minden nap kitettem a tápot, mondtam egye meg. Megszagolta, otthagyta. Elvettem. Nézett is nagyot. :D A létező összes dolgot megpróbálta, trükközött nekünk evés közben, nyöszörgött, nézett gyönyörű szemekkel, máskor úgy ül mint egy majom akkor meg olyan egyenes volt a háta, mondom most kéne kiállításra vinni. :D Szóval másfél hét volt, de aznap mikor elértük az áttörést, már reggel láttam hogy ma biztosan enni fog, de nem kapta meg hamarabb, csak etetési időben, és az utolsó szemig befalta. Azóta próbálkozott 1-2X, de mivel látja hogy akkor se finomság se semmi nem jár és a módszerem a régi, másnap fel is hagy vele.
Nem gourmand ő, hogy étvágygerjesztő gyanánt aperitifet fogyasszon. :D
Én bullosként szintén a Britet javaslom.Hajlamosak a válogatásra,ami dominancia próbálkozás is lehet náluk.
Soha ne legyen előtte egész nap kaja.Napi 10 perc,ha nem eszi,elveszed előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!