Tegyetek fel 13-14 hetes amstaff kiskutya képeket + magassága és testsúlya?
"Mikor lesz már az mikor egy törzskönyv nélküli kutyát,is elfogadtok!!"
Szerintem egy első osztály második félévébe még beférsz, ha gyorsan intézkedsz, rád férne némi tanulás értő olvasás témában, és ha már ott vagy, maradhatnál a központozás témakörre is. A felkiáltójeleidet meg sem említem, gondolom, valamiféle furcsa ideggörcs lehet.
Azok akik ilyen 50 és 0 intervallumú százalékokkal rendelkeznek, úgy őszintén, minek válaszoltok? Ennél feltűnőbben nem lehet itt jelezni, hogy hülyeségeket irkáltok...
Amúgy a kérdésre válaszolva, bocsi, de szerintem igen kevés ember fordul meg erre akinek pont 13 vagy 14 hetes amstaffja van.
Ha tenyésztőtől vetted (tehát törzskönyvel) akkor nem lesz semmi gond, majd idővel megnő úgy ahogy kell. Nem kell siettetni.
Ha nincs törzskönyve akkor meg tök mindegy hogy mit írunk vagy mit csinálsz mert elég esélyes hogy nem is amstaff, max annak valami keveréke.
DE! Attól függetlenül még a te kutyád. Ha esetleg nem törzskönyves, gondolom úgy is szeretni fogd hogy nem fajtatiszta, meg ha nem amstaff lesz belőle nagykorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!