Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Séta előtt vagy után etessem?

Séta előtt vagy után etessem?

Figyelt kérdés

Pici kutyámmal most tartunk ott, hogy próbálom szobatisztaságra nevelni és 2 óránként viszem le sétálni. Elvileg még naponta négyszer kéne ennie. A napközbeni etetéseket megoldom (bár javaslatokat szívesen vennék, hogy hány órakor etessem és hogy mikor vigyem le pld. reggel 8 etetés, 9 órakor az első séta, utána 13 órakor a következő etetés). De a fő kérdésem az lenne, hogy este lefekvés előtt etessem meg és rá egy órára séta? Vagy etetés és rögtön séta? Vagy esetleg lefekvés előtt fél órával még egy eü séta és utána vacsi?

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 8. 18:08
 1/3 anonim válasza:
100%
Utána,mert akkor már éhes lesz és jobban örül majd neki!Séta előtt ne mert akkor tele hassal nem lesz kedve!!
2014. jan. 8. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül séta után,ezt szokja meg.Láttam én már tacskót is gyomorcsavarodással.Úgy tanultuk,hogy a nagyobb testű kutyák betegsége,de sajnos már a kicsiket is fenyegeti.Egyen,utána lehetőleg pihenjen,ne ugráljon.Az enyémet mindig bezártam a szobakennelbe kaja után,mikor kicsi volt.
2014. jan. 8. 18:19
 3/3 zsuzsabazsa ***** válasza:
66%
Séta után etesd este, de arra figyelj, hogy az ilyen kiskutya még nem tudja a székletet visszatartani akaratlagosan, ezért reggel jó korán vagy az esti vacsi után egy vagy másfél órára vidd le, de csak üríteni.
2014. jan. 8. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!