A fajtamentőknél csak fajkutyák vannak? Most biztos hülyeséget kérdeztem? Mert nyilván nem csak a törzskönyves kutyákat mentik. De honnan tudom, hogy az tényleg fajkutya?
Nekem fontos, hogy tudjam, mi van a kutyában, milyen (lesz) a jelleme.
És egyébként hogy működik ez? Felhívom őket, és miután mindenki kölcsönösen szimpi volt a másiknak, akkor elhozom a kutyát és kész? Honnan tudják, hogy a kutya jó helyre kerül?
Ezek a kutyák ingyen elhozhatók? Még mielőtt vki felháborodna: nem ingyenkutya kell, de gondolom a fajtamentők nincsenek anyagilag eleresztve, vmit illik adni "cserébe", nem? Minek örülnek? Tápnak?
Nekem megbízható, jó kutya kell. Nem akarom szaporítani, kiállításra hordani. Kedvencnek kell.
Hogy jobban megértsd.A kutya az egy faj és azon belül vannak a különböző fajták. Boxer-Dog-pincsi kutya-Puli-Vizsla stb..
A majom is egy faj és azon belül ott is a különböző fajták:
csimpánz-pávián-gibbon-makákó-orángután stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!