Hogy lehet egy kutyát megtanítani hogy az első két lábán sétáljon?
Figyelt kérdés
Egy pár évvel ezelött láttam egy így járó kutyát a youtubeon,de csak azt hittem beteg a kutya!azóta láttam még rajta kívül is olyan kutxákat akik megtudták csinálni persze videón!szoval ban ötletetek,vagy esetleg ismertek olyat aki tudna sehíteni?2014. jan. 7. 22:21
11/13 A kérdező kommentje:
És mindenkinek köszönöm a választ!!!
2014. jan. 8. 09:01
12/13 Szilvi & Argos válasza:
Én úgy gondoltam, hogy a legtöbb feladatban mellső mancsokkal próbálkozó közel 30 kg-os kutyámnak ezt nem lehet megtanítani...aztán tolatásnál vhogy sikerült, hogy hátsó két lábbal próbálkozott felmászni falra...ezt megtanítottam neki. Most ott tartunk, hogy néha már a fal/fa/kerítés előtt fél-egy méternyire magától feldobja a seggét a levegőbe ergó a kutya kézen áll egy-két pillanatra :)
13/13 anonim válasza:
Barom vagy! attol meg hogy nekunk ez normalis nekik nem. Nehogy megtanitsd neki, nem jo a labanak, ha pedig par het mulva nem tud felallni mert gerinc serve lesz remelem orulni fogsz, idiota vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!