Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyával egy ágyban?

Kutyával egy ágyban?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye arról ha valaki a kutyájával alszik és/vagy napközben is felengedi az ágyra. Ki mit gondol, tényleg fontos a falkavezérséghez kirakni az ágyból? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék:)
2014. jan. 7. 20:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nálunk mondjuk nem engedéllyel megy fel (bár lehet bevezetem), akkor amikor akar viszont ha megunom vagy rosszalkodik elég ha mutatom az irányt és tudja, hogy mennie kell. Az enyém mér ivartalanítva van (október óta. Egyszer tüzelt akkor hiába raktam ki az ágyból amíg aludtam fellopakodott mellém a kisasszony és szép tócsát hagyott.
2014. jan. 8. 09:45
 12/12 -Evetke- ***** válasza:
A természetben is falkában alszanak, fontos egymás közelsége. Nem kell elkülönülnie a falkavezérnek. Lehet az ággyal hangsúlyozni a falkavezérséged, ha ún. privát szféra területnek jelölöd és csak akkor mehet fel, amikor Te mondod, hogy felmehet rá, és akkor megengedheted, hogy este felmenjen és együtt alszatok.
2014. jan. 8. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!