Kényelmesen lehet-e tartani egy 50nm- es lakásba Boxer kutyát?
Figyelt kérdés
Most fogok vásárolni egy kis Boxost. Nagyon aranyos, de kissé félek. Mire ell odafigyelni?2009. nov. 30. 12:57
31/37 anonim válasza:
Az én "panelkutyáim" napi legalább 3-4órát mozognak aktívan. Ezen kívül a lakásban is sokat játszanak, birkóznak. ez nagyon jo:) nem tudom tisztában vagytok e vele, hogy mekkora egy 50négyzetméteres panellakás, és hogy játszik egy boxer, ha be van indulva:DDDDDDDD
32/37 anonim válasza:
Az a kutya nem defektes amelyik a gazdája mellett akar lenni. Csak egészséges mentalitású, jól szocializált, így normálisan viselkedik, vagyis nem téveszti szem elől a gazdit (a falkavezért, ebből adódóan az egész falkát).
De hát hogy is lehetne ezt elvárni egy (fajtáját tekintve) szobakutyától, amelyet valószínűleg nem kutyaként kezelnek.
Az én kutyám egy nagy mozgásigényű, lakásban tartott kutya és élvezi is, ha a természetben vagyunk sem csavarog el látótávolságon kívülre..
33/37 anonim válasza:
inkább erre nem is irok semmit... nyilván az én kutyám defektes, mert nem sir, nem kaparja az ajtot, itthon lehet hagyni, és mert nem akar állandoan belebujni a seggembe... valoszinü el van ferdülve... ugy sajnálom szegénykét...
34/37 anonim válasza:
1. Azért nem írsz erre semmit mert nem tudsz..
2. Az általad leírt jelzők nem egyeznek az általam leírtakkal. Sőőőőt óriási a különbség. Csak dobálózol a szavakkal..
35/37 anonim válasza:
nem, azért nem irtam rá semmit, mert nem érdekel!!! te igy látod, én meg ugy.
36/37 anonim válasza:
több szövegértésen kellett volna részt venni also tagozatba:D
37/37 anonim válasza:
Nekem is kb ekkora lakásban van boxer, és mellette még egy pici keverék. Nagyon jól elvannak, és szerintem nincs mozgásigényük. Sokat járunk futkározni mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!