A pincsik miért nem olyan divatosak mint mondjuk a csivavák? Mind a kettő kicsi és baromi ronda. Ráadásul a mentalitásuk is hasonló! és mégis egy csivava ára vagy háromszor annyi mint egy pincsinek.
Díjnyertes pekingi: www.npr.org/blogs/thetwo-way/2012/02/15/146915449/malachy-the-pekingese-becomes-top-dog-in-the-land
Lakótelepi pincsi:
www.haon.hu/talalt-pincsi-gazdijat-keresi/1961914
Nekem ilyen fajta tiszta nem tudom milyen palotapincsi-tibeti spániel keverékem van:
Amikor hosszú a bundája, akkor azt mondják rá, hogy palota pincsi, tibeti spániel, perzsa macska. Ha rövid, akkor hallottam már kölyök dobermann-nak, boxernek, és számtalan más fajtának elkönyvelve.
Talált kutyus, tényleg nem tudjuk milyen. Nekünk aranyos.
Törpe pincserre gondolsz?
A kérdésedre a válasz: a csivaváknak jobb a reklámja, rengeteg külföldi híresség tart/tartott ilyet, sokaknak ezért kell mindenáron ez a fajta és ezt jól meg is lovagolják a szaporítók...
Ronda kutyák? Olyan nem létezik.
Én nem szeretem az uszkárokat,nem tetszenek és sokszor bohócot csinálnak belőlük az idétlen nyírással, de soha nem mondanám rá, hogy ronda. Tudod mi ronda? A vakondpatkány: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!