Nehezebb ket kutyaval?
Akkor az enyém egy bunkó.5 hónapos kora körül,első tüzelés előtt lett ivartalanítva.Halálra idegesítik a kölyök kutyák.Az idős szuka,aki sokszor ellett,fél minden kölyök kutyától.Pedig a szaporítónál futószalagon ellette a kiskutyákat és állítólag gondos,jó anya volt.
Most a kölyök csivavától is fél.
amstaff mellé én valami finomabb, kevésbé karakán kutyát ajánlanék, szóval semmiképpen sem őrző-védőt, vagy bármi keménykedőset, hanem inkább vizslát (és ilyenkor nem csak a rövidszőrű magyarvizslára lehet gonolni), szettert, skót juhászt, labradort, golden retrievert, uszkárt.
a beaglet én sem ajánlom, falka kutya, makacs fajta, gyakran szökős.
Én meg a skót juhászt nem ajánlom, mert halálra szekírozná a staffi. 24 éve van skót juhászom, az a tapasztalatom, hogy más rövidebb szőrű kutyák hajlamosak úgy játszani velük, hogy belekapaszkodnak a dús nyakszőrzetükbe, és a skót meg semmit sem tud ezzel csinálni, hogy megvédje magát tőle.
Amúgy nekem is a mostani idősebb kutyám (szuka) ki nem állhatta világ életében a kölyköket, míg az előtte levő meg imádta és nevelgette őket. Szóval ezt kutyája válogatja, nem általánosítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!