Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szobatiszta lesz előbb utóbb?

Szobatiszta lesz előbb utóbb?

Figyelt kérdés
Jelenleg a 13 hetes kutyusom pelenkára végzi a dolgát. Nem azért, mert ehhez van kedvem, hanem mert 80 dkg és odakint megfagyna. Bár van kabátja, de az is olyan nagy rá, hogy belebújtatni sem tudom. Nem szeretném, ha megfázna odakint. Inkább megvárom, hogy nőjön kicsit, rá tudjam adni a kabátot, vagy felmelegedjen egy picit az idő és kivihessem. Ha ez még eltart 1-2 hónapig és addig bentre végzi a dolgát, majd az 1-2 hónap elteltével módszeresen elkezdem 2 óránként levinni stb.. ugyanolyan eséllyel megtanulja a szobatisztaságot, mintha rögtön elkezdtem volna?
2014. jan. 6. 11:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hallottam már szocializációról. És te hallottál már arról, ha a kérdésed mögé csak egy felkiáltó jelet írsz akkor is tudom, hogy egy kérdés? ;) Ismer más kutyákat is, egy vizslát és egy bolognese-t.
2014. jan. 7. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy találkozott már életében két kutyával, nem nevezném szocializációnak, de te tudod... Egyszerűen nem értem miért nem lehet kutyaként kezelni.
2014. jan. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!