Kutyagazdik, nektek hány órát sikerül aludnotok egy nap?
8 óra munka mellett és úgy hogy háztartást is vezettek? 8 óra össze szokott jönni?
És még az érdekelne, hogy egy 10 kg-s kutyának elég napi 1x enni adni vagy tanácsosabb két részre osztani?
Szerintem 8órát az se alszik akinek nincs kutyája. Bár minden csak döntés kérdése, hogy mikor fekszel le, nem hiszem hogy este 8után bárki háztartást vezetne pl. Az meg hogy előtte kutyázol vagy utána az megint csak döntés kérdése.
Én minden kutyát 1szer etetek, mérettől függetlenül. a 4kilósat meg az 50kilósat is.
Én is tudok aludni akár 10 órát is. Most még tanfolyamra járok, aztán, ha minden jól megy kutyakozmetikus leszek.
Vezetem a háztartást, de ha tudom, hogy pl az előttem álló napokban zsúfolt lesz a program, akkor egy nap megfőzök 3-4 napra különböző menüket, és berakom a fagyóba, amit aztán csak felolvasztunk, és eszünk. A kutyával min 1 órát foglalkozok egy nap, hétvégén 4-5-öt. Párommal is eleget tudok foglalkozni, de sajna nekem is van, hogy csúszok mindennel, és valami kimarad.
Ha ügyesen megtervezed a napodat, és nem jön közbe váratlan fordulat, akkor mindent meglehet csinálni, és még szabadidőd is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!