Valakiknek van véleménye, meg ismeritek Alfadog, Acadymi kutya iskola, Bákay János kutyakiképzés, Top Dog kutya iskola, SAT agilitit, és a Lupo-K9 kutya iskolákat Veszprém megyében?
Alfadog. Nem hallottam még róla, de a honlapot elnézve, nem egy világszínvonal, én nem mennék oda.
Ez számomra nem agility. Az akadályok inkább engedelmességi akadályok, és az, hogy ezt használják agilityre elég balesetveszélyes, és az a karika, meg a palló hogy néz ki?!
Academy: A képeket elnézve sok kutyán látszik, hogy nagyon ijedtek, nincsenek hozzászoktatva a föllépéshez, főleg egy iskolában. Olyan blokk van bennük, farkuk a hasuk alatt. Én ide sem mennék.
Erről a Bákay Jánosról semmit nem találtam, se honlapot se semmit.
Top Dog: A honlap elég rég volt frissítve de ez jónak tűnik
A SAT-ról csak jókat hallottam, meg ott jók az edzők is, szerintem nem lehet rossz suli.
Lupo K-9: Az engedelmesség jónak tűnik, úgy látom vizsgafelkészítés is van ott. Az agilityjük elég furcsa, de az engedelmesük szerintem nem rossz. :)
-Ami még veszprém-megyében van, az a WAT, de arról én nem sok jót halottam, sok kutya mondhatni elég szarul dolgozik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!