SOS kiskutyámnak vesegyulladása van?
Esélytelen a kullancs, hiszen nem jártunk olyan helyen és frontline is van rajta :( és bolha/kullancs nyakörv, de tényleg nem jártunk olyan helyen. És nincs hideg a kullancsokhoz? :/
Esetleg nem lehet, hogy megfázott a veséje?
-5 fok az hideg a kullancsoknak, szerinted az olyan idő ahol még a fák is kirügyeznek mit eredményez. Az meg h van rajta frontline nem jelent semmit.
De várhatsz holnapig, hátha nem babézia... ha meg az volt akkor meg így jártatok.
Szerintem kizárt, utánanéztem. Ráadásul neki mondom, narancssárga, halvány narancssárga a vizelete nem barna. Sokkal inkább passzol minden tünete valami húgyuti fertőzéshez, mint a babéziához.
Az a baj, hogy két dokink van egyik se rendel ma :(
és majd holnap elmentek dokihoz.
Egyébiránt Budapesten a Minivetet én tudom ajánlani, vagy Szentendrén a Mestervetet, Óbudán a Család utcát, mindegyiknek van normál vasárnapi rendelése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!