Amstaff nevelése?! Segítsen vki.
1. Már 1 hónapja minden nap min.2szer leviszem sétáltatni, de még mindig nem akar jönni mellettem. Néha húz, aztán meg leül és nem akar jönni.
2. Eddig a pelenkára csinált, pár napja pedig egyre ritkábban megy rá, akk is csak max. kakil rajta.
Pls. vkit segítsen.
Pelenka hulyeseg, ki kell mindig vinni, maskepp nem haladsz vele a szobatisztasaggal.
Lab melletti seta? Mindig csinald ugyanugy, szolj hogy varjon, ha huz, szolj ra, hogy szepen, ezt sokszor el kell jatszani.
Ha huz, allj meg, hivd vissza magadhoz, hogy laza legyen a poraz, es csak akkor indulj tovabb. Ha huz, feszul, allj meg azonnal es ne mozdulj. Aztan hirtelen meg fogja erteni, meg fogsz lepodni, hogy fogja vissza tudatosan magat, hogy melletted menjen.
Sokaig tart, nalunk majdnem fel evig elhuzodott, kozrejatszhatott, hogy elso kutyam, aki porazos setara van szoktatva, nem voltam tul tapasztalt. Probaltam ezt a visszarangatos modszert, ha leeloz, viszarantom-hat ez nalunk nem valt be, szenvedtunk, a kutyam is, es en is, mert ideges voltam tole, sokkal jobb csak megallni.Attol mindketten nyugodtabbak lesztek. De mindenki kitapasztalja, erezni fogod, hogy jobb nektek.
Mostmar olyan gyonyoruen setal es buszke vagyok ra.
Ha sokat szimatol, fogd rovidre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!