Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak róla, hanem, hogy te szeresd:)
2014. jan. 4. 19:50
2/13 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy egy félreértett fajta.
Sokaknak csak babusgatásból meg divatból van ilyen kutyája.
Pedig ugyanúgy szüksége van fegyelemre, testmozgásra, következetes nevelésre.
Nem szabad lebecsülni a terrier vért.
2014. jan. 4. 19:57
3/13 anonim válasza:
Ha nincs szocializálva ,nagyon idegbeteg tud lenni, de amúgy aranyos.:) Szuka lesz vagy kan? Neve megvan már?:)
2014. jan. 4. 19:58
4/13 anonim válasza:
A tenyésztőtől származó, normálisan szocializált egyedek nagyon tetszenek, stramm kiskutyának tartom. Ebből sajnos kevés van.
A szaporítótól származó mini, extramini, gazdájuk által folyton felkapkodott egyedektől a hányinger kerülget, bár inkább a gazdától, nem a kutyától.
2014. jan. 4. 21:05
5/13 anonim válasza:
Eddig bármilyen fajtiszta Yorkit láttam, mind idegbeteg volt. De! Neveléstől függ. Foglalkozni kell vele, mert igényli a törődést és nem kell neki mindent megengedni, mert azzal rontva lesz a helyzet.
2014. jan. 4. 21:10
6/13 anonim válasza:
Én is csak idegbeteget láttam. Azt gondolom, hogy rondák, és sose kéne. Most lehet lepontozni, ez a véleményem.
2014. jan. 4. 21:54
7/13 anonim válasza:
Nekem is yorkim van, azt hiszem soha többé nem lesz ilyen fantasztikus kutyám. Remek természetes van, nagyon okos, szófogadó. Terápiás kutyaként dolgozik.
Azt, hogy ugyanolyan terrier, mint a pitbull. Ezzel mindent elmondtam, kutyaként kéne kezelni néha. Szegények megszívták a kis termetükkel.
2014. jan. 4. 23:41
9/13 anonim válasza:
Na azért nem teljesen olyan, mint a pitbull, mert az egy bull típusú kutyával keresztezett terrier, ami szintén egy igen határozott karakter, és vérmérséklet!
A Yorki meg "sima" terrier , mondjuk mint a Cairn terrier.
2014. jan. 4. 23:53
10/13 A kérdező kommentje:
Igen tenyésztötöl lesz hozatva ma megyünk érte :) kislány:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!