Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vállaszak magam...

Milyen kutyát vállaszak magam mellé?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, divatosan öltözködöm , kedvenc szinem a rózsaszin ,ezüst,fekete, szőke hajam van , és szeretnék egy hozzámilőő kutyust venni . Melyek azok a kutyák amelyikek nem nőnek meg? és kb mennyi az áruk?
2009. nov. 29. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ezt csak valaki kitalálta, ne vegyétek be.
2009. nov. 29. 17:08
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem a szőke hajad mellé kell kutyát választani, ráadásul a kutyát marhára nem érdekli, hogy a rózsaszín a kedvenc színed és divatos vagy... De szerintem se kéne neked kutyát venni, egyetértek az elöttem szólokkal!! Ami fontos lett volna, hogy esetleg mennyit mozogsz, sportos vagy e, panelba laksz vagy kertes házba, stb... Ha kutyát akarsz ezek a kérdések fontosabbak, mint a hajszíned, mert az senkit sem érdekel!!!
2009. nov. 29. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem csak kivül , de belül is szőke vagy ! Ennyi!
2009. nov. 29. 18:45
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
szerintem vegyél egy egy fekete citromsárga hajfestéket és egy méhet ahhoz illik a hajad ja és akkor majd együtt beporozzátok a plázát bár inkább ne vegyél méhet képtelen vagy arra is vigyázni inkább menj el egy cirkuszba pop-cornt árulni
2009. nov. 29. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
szerintem is
2009. nov. 29. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
[link] szobatiszta,és etetni sem kell,szerintem ez pont hozzád való a leírásod alapján :D XD
2009. dec. 1. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
ja és nem fog megnőni sem:D + ajándék póráz is jár hozzá,ne hagyd ki ezt a lehetőséget,rendeld meg most!
2009. dec. 1. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

legelső válaszolónak üzenem: Fogd már fel hogy attól hogy valaki szőke, még nem hülye!:S

Amúgy kérdező: szerintem hozzád passzolna egy spániel, vagy yorkshi terrier:) nekem spánim van, kb. olyan vagyok mint te és sokan mondják hogy illik hozzám. olyan mint én:)

2010. ápr. 14. 18:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Jujciii! A spancinak fel lehet gumcsizni a hajcsijáát:)

Az tök jóóci lenne neked:)

hűűűhaciiii

áá de értelmes lények vagytok (utolsó,kérdező)

2010. ápr. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!