Idősek mellé milyen kutyát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Házőrzésre kellene nyugdíjasok mellé egy higgadt,hűséges, nagy testű kutya. Tudnátok írni ilyen fajtákat? Nyilván rottweiler,kuvasz,sztafi,stb nem jöhet szóba... Német juhász esetleg? Sétáltatni nem tudnák vinni,viszont hatalmas kert van.2014. jan. 4. 15:09
11/29 A kérdező kommentje:
Értem,hogy kell a kutyát sétáltatni... de nekem fontosabb a nagyszüleim biztonsága,mint az,hogy egy kutya legyen sétáltatva vagy sem. És szerintem mindenkinél így van,aki megfelelő értékrenddel rendelkezik. Mindene meglesz,nem lesz magányos,tere is lesz bőven. Amennyiben van jobb megoldás a leírt problémára,várom a válaszokat.
2014. jan. 4. 15:44
12/29 anonim válasza:
Én még mindig a menhelyre szavazok. Ha most szerzel egy kölyköt, akkor az az első egy évben leállíthatatlanul pörögni fog, rágni, rongálni és gödröt ásni. Na meg a három hónapos kutya mellett úgy fognak besétálni az általad említett úriemberek, mint ha ott sem lenne. Gondolom nem akarsz egy évet várni arra, amíg a kutya házőrzőképes lesz...
13/29 A kérdező kommentje:
Menhelyi,felnőtt kutyával az a problémám,hogy nem lehet őket nevelni. Kitudja azelőtt kivel élt,és hogyan. Idősek mellé tényleg olyan kutya kell aki tud alkalmazkodni hozzájuk. Ezelőtt volt egy tacskónk,felnőtten került hozzánk,hát őt aztán nem lehetett nevelni,csavargó,hűtlen,makacs kutya volt. Egy másik kutyánk is volt menhelyről,ő is csavargó volt. Mondjuk ők mindketten kistestű kotorékebek voltak.
2014. jan. 4. 15:51
14/29 A kérdező kommentje:
Egy felnőtt kitudja honnét jött nagy testű kutyára sem bíznám nagyszüleimet...
2014. jan. 4. 15:52
15/29 anonim válasza:
Már hogyne lehetne nevelni....
És majd egy kölyköt akarsz az idős emberek mellé? Egy kölyökkel viszont sokat kell foglalkozni, de ezt nyilván tudod, hiszen van kutyád...
16/29 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom,és azt is,hogy pár évig még nagyszüleimmel fogok élni. Későbbiekben viszont nem leszek mellettük,tehát nem fogom tudni később sétáltatni vinni. Köszönöm annak,aki a kérdésemre válaszolt,és segíteni próbált!
2014. jan. 4. 16:00
17/29 anonim válasza:
A kölyökkel sem fogtok jobban járni mert azt meg hozzáértés hiányából fakadóan nem fogjátok tudni megfelelően nevelni, így ha szerencsétek van lesz egy normális kutyátok, ha nem, akkor istencsapása lesz. A hozzáálláson kéne változtatni...
Nyitásérzékelő kell a kapura, nem kutya.
18/29 anonim válasza:
A német juhász tökéletes választás lehet...ha van kert ahol futkoshat akkor nembaj:)
19/29 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy a felnőtt menhelyi kutyákat már nem lehet nevelni, akkor inkább ne legyen kutyátok, zárjátok kulcsra a kaput és akkor senki sem fog ki-be sétálgatni...
20/29 anonim válasza:
Akkor tényleg legyen inkább bezárt kapu, és szögesdrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!