Ha jellemezni kéne az ideális csivava gazdit, milyen lenne?
Próbálok rájönni, milyen kutyám legyen, és tetszik a csivava meg a többi kisebb kutya is, de velük már találkoztam de csivavával csak nagyon rég, kb semmi nem maradt meg a viselkedéséből, meg úgy egyáltalán.
Én kb. 10 napja kaptam egy 3hónapos kislány csivavát! De az a véleményem! Hogy nagyon sok törődést igényel ez a kiskutya! Szóval olyanoknak nem ajánlatos, akik sokat vannak távol otthonról és egyedül kell hagyniuk a kutyát! Ugyanis nem szeretnek egyedül lenni! Amióta Nálunk van a kutya szinte csak körülötte forog a világ számunkra! Szinte olyan, mint egy kisgyerek. Úgyhogy nagyon gondold át, hogy tényleg szükséged van e egy ilyen kiskutyára vagy bármilyenre is, hiszen nagyon nagy felelősséggel jár gazdinak lenni!
2014. jan. 6. 16:59
12/14 anonim válasza:
:D utolsó, hát ez egy csodás kezdés ebben a formában. hajrá, babusgassátok meg forogjon körülötte a világ, aztán majd megnézheted, mit neveltél :D
2014. jan. 6. 17:35
13/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem azt írtam, hogy babusgatjuk. Hanem, azt hogy rengeteg odafigyelést igényel épp úgy mint egy kisgyerek. És azért szerettem volna kutyát hogy foglalkozzak vele és nem pedig a sarokba hagyom szomorkodni..
2014. jan. 10. 12:10
14/14 anonim válasza:
Ideális csivavagazdi:
1. Elfogadja, hogy a csivava 1-2 emberhez kötődik NAGYON, de nem fog 4-5 embert ugyanúgy szeretni.
2. Kutyaként kezeli, megneveli, nem tűri a harapást, pimaszkodást és a hisztit. A csivavák igazi kis akarnokok és kicsi testbe született nagy kutyák.
3. Nem trampli 100 kilós ember...Ha egy ilyen kicsi kutyát véletlenül megtaposol, nagyon komoly károkat tudsz benne okozni. De ez bármilyen kicsi állatra igaz.
4. Élete végégig szeretni fogja és elviseli a hülye emberek becsmérlő megjegyzéseit (patkány, stb).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!