Törpe Schnauzer? Kinek van?
Mindenhol olvasgatok de igazábol nem találtam olyan oldalt ahol ténylegesen leírnának mindent a fajtáról.
Tuladjonságai,természete,betegségei?
Aktív,pörgős,kissé hangos,sokat kell vele foglalkozni.
Makacs,önfejű,következetes nevelést igényel.Határozott gazdára van szüksége,aki kielégíti az igényeit.
Személy szerint én nem nagyon szimpatizálok azzal a fajtával,de ízlések és pofonok.
Betegségeivel kapcsolatban,ha jól emlékszem allergiára hajlamosak,de jó helyről vásárolva minimális az esélye.
Hát,ha csak választanod "kell",akkor nem tudom mik a szempontjaid,vagy ténylegesen szeretsz egy fajtát és eszedbe sem jut a választási lehetőség.
Minden kutya annyira ragaszkodó,amennyit foglalkoznak vele.És amilyen minőségben.
Ha a két fajta génállományát nézem,talán a snacira hajlanék,még nem annyira "divat" kutya és nincs annyira tönkre téve.
De csak törzskönyves,szerződéses,garanciás helyről,különben rosszul jársz te is,de főleg a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!