Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Máltai...

Mi a véleményetek a Máltai selyemkutyáról?

Figyelt kérdés
hány kg? szép a szőre 3-4 évesen? milyen a viselkedése? mozgásigény? személyes tapasztalatokat várok. köszi előre

2014. jan. 1. 13:18
 1/10 A kérdező kommentje:
és a yorkshire terrier vagy a máltai jobb? melyiket ajánljátok?
2014. jan. 1. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi felkészültséggel egyiket sem. Tudsz róla, hogy az INTERNET előtt ülsz? A világ LEGNAGYOBB információforrása.... A GOOGLE kifejezés ismerős?
2014. jan. 1. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
hát ez inkább macska
2014. jan. 1. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem mindegy milyen a szőre? Ezeknek a nyelve a lényeg nemde? :D
2014. jan. 1. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:
és te tudsz róla hogy az interneten minden kutyáról jót írnak? :"DD 3 an válaszoltatok de okosat egyik se mondott
2014. jan. 1. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Okosat, okos kérdésre lehet válaszolni...
2014. jan. 1. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk pont nem írnak minden kutyáról jót. Esetleg kezdhetnéd azzal, hogy az ALAPVETŐ fci információt elolvasod róluk. Aztán felmész pár kennel honlapjára és nézelődsz. De biztos én vagyok a hülye...
2014. jan. 1. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Kicsi, fehér. Mi legyen a véleményünk? Neked kell tudnod, hogy mennyire passzol hozzád ez a fajta.
2014. jan. 1. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Melyik a jobb kutya??! Azt nem tudom melyik a jobb, csak azt, hogy annak jobb aki nem hozzád kerül
2014. jan. 2. 00:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos eddig még nem találkoztam egyetlen normális viselkedésű ilyen kutyával...Sőt,eddig az én kutyámhoz(Afrikai Oroszlánkutya) csak egy nő engedte játszani a kistestű keverék kutyáját.Az normális,nagyon vagány,huncut kiskutya volt :) Mintha ezek a kis termetű kutyák mind hozzá nem értő emberek kezében kerülnének..(megjegyzem,hogy Németországban lakunk,ahol állítólag nagyon értenek a kutyákhoz,azok neveléséhez és tartásához.A felső szomszédban is lakik egy valami vékony hangú kutya,gondolom valami kis termetű lehet,de azt 1 éve!! még nem láttuk kint,sétálni...Csak ugat a lakásban szerencsétlen.Szívesen elvinném magammal egy-egy sétára..)Tehát a véleményem az,hogy sajnos a hozzá nem értő nevelés miatt az egész(tisztelet a kivétel) ilyen apró termetű kutya agresszív,idegbeteg viselkedést mutató egyed.Szerencsére méretük miatt nem jelentenek akkora veszélyt,mint egy neveletlen vagy rosszul nevelt nagytestű kutya.És sajnos mindig pórázon,flexin húznak tiszta erejükből,acsarognak mindenre és mindenkire ezek a kis ebek a gazda hibájából.Nem irigylésre méltó a sorsuk..
2014. jan. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!