Szoktak meg ezen a napon petardazni? Vagy mar kiengedhetem?
Kevés az esélye, de lehetséges. Nálunk ma reggel hatkor még dobálóztak. Törvény szerint úgy tudom, hogy ma már tilos petárdázni, de ez sok barmot nem érdekel. Én a macskám mellett virrasztottam fél éjjel.
Szerintem ma még ügyelj rá, ha kiengeded is, legyél a környékén, ha megijed, nyugtasd meg. Ha megteheted, szerintem csak holnap reggel engedd ki.
BÚÉK! :)
Elvileg reggel 6-ig lehetett csak, tehát ha hallasz valamit akkor nyugodtan menj ki és kérd számon őket, hogy mivel szórakoznak és mondd, hogy hívod a rendőrséget, ha nem fejezik be mert esetleg nem ismernék a jogszabályt.
Elvileg már nem petárdáznak, legalábbis nálunk ilyenkorra már le szoktak nyugodni, de ezt biztosra nem lehet megmondani. Volt amikor júniusban kezdte el itt egy barom...
De szerintem már nem kell aggódni, valószínűbb, hogy nyugi lesz.
Ha eldurdogtatnak egy parat az nem akkora baj csak ide nedobjanak be semmit.
Amugy kiengedtem, mert kaparta az ajtot, kakilt, vissza bejott na mondom akkor nyugivan es elkezdett ugatni es kereckedett ki. Remelem mar nem lesz semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!